снимка Димитър Шивиков, фейсбукГен. Димитър Шивиков остро разкритикува във фейсбук Цвета

...
снимка Димитър Шивиков, фейсбукГен. Димитър Шивиков остро разкритикува във фейсбук Цвета
Коментари Харесай

Ген. Шивиков към Караянчева: Първо ни казвате да хфодим пеш, после релсите ви пропадат

снимка Димитър Шивиков, фейсбук

Ген. Димитър Шивиков остро разкритикува във фейсбук Цвета Караянчева и напомни скандалните й думи:

" Ходи пешком, бе! " помните ли тази паметна команда, изречена от една госпожа с присъщ псевдоним, даден й от премиера слънце? Не пожелавай това, което ще се сбъдне, госпожо! Ежедневно излизат нескрито стотици, хиляди образци за същността на ръководството на хунтата и качеството на свършената работа. Един от последните образци е пропадането на релсите на метрото, гордостта на Борисов. Това се случва единствено няколко месеца след грандиозното и помпозно разкриване. Да напомня многогодишния ремонт на знакова улица в София, която и до ден сегашен се ремонтира. Картичката-снимка на Борисов на пътя за Рилската света обител. Мостът знамение, представляващ две гаражни кафези на пътя за Гоцеделчевско село.

Ето и още:

Наводнените къщи, вили и парцели са сладкодумен образец на некомпетентни и неспособни човеци, които заемат високи общински и държавни постове. Към министерството на екологията, околната среда и водите има басейнова дирекция, която директно дава отговор за реките, езерата и язовирите, само че министърът трансферира виновността върху регионалните и общински управляващи. Да, те също имат отговорности, само че Басейнова дирекция директно дава отговор. НАРОДЕ, чети, следи и помни вредите, които нанесе и нанася ПРЕСТЪПНАТА ШАЙКА. Всичко това е на нашия тил. На изборите на 4 април да гласуваме интензивно, всеобщо, осъзнато и осведомено! 4 април е началото на смяната, а не на подмяната! За България!



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР